Despre noi

In momentul in care vei lua hotararea sa te alaturi echipei BEYOU Studio vei observa ca nu ai un sef direct, ci persoane care te vor sustine si te vor ajuta.
fete videochat Bucuresti

Noi suntem aici pentru a te indruma, a-ti oferi sfaturi si a facilita evolutia spre succes.
Informatiile iti sunt detaliate incepand de la interviu fara a avea neplacerea de a descoperi clauze ascunse pe parcursul colaborarii cu noi.
In acelasi timp incercam sa imbinam utilul cu placutul, sa cream si sa mentinem o atmosfera destinsa nefiind adeptii relatiei de superioritate.

Lucrand in studioul de videochat Beyou Studio din Bucuresti vei beneficia de:

  • Vei fi stimulata si indrumata sa iti cresti veniturile inca de la inceputul colaborarii cu noi, fiecare model care lucreaza la noi a trecut prin aceasta etapa si a reusit sa devina un model performant, multumita de veniturile realizate si de colectivul in care lucreaza
  • Trainingul oferit modelelor este unul profesional datorita  experientei acumulate in decursul a peste 7 ani de activitate
  • Aparatura video si tehnica este de ultima generatie asigurandu-ti o claritate a imaginii cat mai buna (nu folosim camere web)
  • Echipa IT iti sta la dispozite 24/24
  • De-a lungul timpului am dezvoltat o stransa relatie de colaborare cu importantele siteurile  de videochat de care poti beneficia si tu lucrand in cadrul BEYOU Studio.
  • Locatia este centrala la 5 minute de statiile de metrou Piata Unirii / Tineretului sau de orice alt mijloc de transport in comun RATB.

    Program videochat

  

       Tura 1 : 07.00-15.00

       Tura 2 : 15.00-22.00

       Tura 3 : 22.00-07.00

       Tura 4 : intermediara custom