Iti doresti independenta financiara? Vrei sa iti permiti sa poti face ORICE, fara sa fie nevoie sa ai un job solicitant si stresant? Daca, pana acum, nu ai indraznit sa apelezi la un loc de munca intr-un studio de videochat, suntem aici sa iti raspundem la cateva dintre cele mai frecvente intrebari despre activitatea fetelor de la BeYou, ca sa poti decide singura daca acest job te avantajeaza sau nu.
 

Iata care sunt cele mai frecvente INTREBARI despre activitatea unui model BeYou:

  1. Voi avea contract de munca?
DA! Activitatea ta in cadrul studioului de videochat BeYou se va desfasura in conditii legale si vei beneficia de contract individual de munca, in baza caruia vei avea atat drepturi, cat si obligatii, la fel ca orice angajat dintr-un alt domeniu. Daca pana acum ai auzit zvonuri potrivit carora sa muncesti ca model de videochat este ilegal, trebuie sa uiti de ele, pentru ca nu este o activitate care sa fi fost vreodata interzisa, prin lege, in Romania, iar cele care lucreaza pot confirma legitimitatea unui astfel de job.
 
  1. Cum trebuie sa ma pregatesc inainte?
In primul rand, este recomandat sa ai cunostinte minime de limba engleza, pentru a putea purta conversatii interesante cu clientii tai, facandu-i pe acestia sa isi doreasca sa petreaca mai mult timp cu tine. In acelasi timp, trebuie sa ai un aspect fizic placut si sa fii ingrijita, pentru ca, in calitate de model, felul in care arati conteaza extrem de mult. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca un astfel de job iti pune la dispozitie beneficii, cum ar fi sedintele la saloane de infrumusetare, pentru a fi frumoasa si a fi atragatoare. De asemenea, inainte de a intra intr-o sesiune de videochat, trebuie sa ai o atitudine pozitiva si sa fii relaxata, pentru ca durata conversatiei depinde de atmosfera pe care o creezi tu si de felul in care il faci sa se simta pe cel cu care vorbesti.
 
  1. In ce conditii voi lucra?
Conditiile in care vei lucra sunt dintre cele mai bune, intrucat iti punem la dispozitie  spatii decorate modern (poti vizualiza aici),  unde iti vei putea desfasura activitatile in conditii excelente. Pentru ca suntem un studio care se respecta, ne dorim ca tu sa poti beneficia de toate avantajele, astfel incat sa profiti la maximum de potentialul tau.
 
  1. Cat voi castiga?
Probabil ca ai luat in calcul, deja, o multime de joburi, insa, cu siguranta, o mare parte dintre ele nu prezentau avantaje financiare, asa cum se intampla, de obicei, in tara noastra. Ei bine, trebuie sa stii, ca, in cadrul unui studio de videochat, salariul tau poate atinge sume la care nu ai indraznit sa te gandesti vreodata. Salariu tau poate ajunge si la peste 4000 de euro. In plus, pe langa acesta, vei primi bonusuri si comisioane.
 
  1. Voi beneficia de confidentialitate?
In totalitate! Ne dorim ca modelele noastre sa fie relaxate si sa nu isi faca griji de prejudecatile pe care le au oamenii, pentru ca acest lucru va avea un impact negativ asupra activitatii lor. Astfel, pentru ca identitatea lor sa fie protejata, ne asiguram de securizarea programelor prin care se face transmisia online, doar clientii care platesc avand posibilitatea de a beneficia de serviciile acestora. In plus, lucram numai cu oameni din SUA sau alte tari europene, astfel incat sa nu existe posibilitatea ca imaginea modelelor noastre sa fie afectata.
 
Daca te-am convins, vino in echipa noastra! Dovedeste-ne ca ai o gandire deschisa si ca iti doresti sa cresti, profesional si personal, iar noi iti vom oferi cele mai bune conditii de lucru si un salariu pe masura