BeYou Studio vine in intampinarea tuturor femeilor care doresc sa-si construiasca o cariera in videochat, chiar daca vor sa lucreze de acasa, sau la studioul nostru. Indiferent de varianta pentru care optati, echipa noastra va fi alaturi de voi, oferindu-va tot sprijinul de care veti avea nevoie in drumul spre a deveni modele de top.  

Daca alegeti sa faceti videochat de acasa, echipa BeYou Studio va poate oferi consiliere si training specializat, suport tehnic, dar si asistenta in ceea ce priveste designul camerei, decoratiunile, luminile si amenajarea spatiului. Oferim un pachet complet de servicii, deoarece ne dorim ca toate modelele care colaboreaza cu noi sa cunoasca o dezvoltare profesionala rapida.

Videochatul de acasa prezinta numeroase avantaje

Iata care sunt beneficiile de care veti avea parte lucrand de acasa, in colaborare cu studioul nostru:

  • Flexibilitate in munca. Vei avea parte de un program flexibil si vei putea lucra in ture, in functie de preferintele tale. Acest lucru aduce cu sine autonomia in munca. Lucrand pe cont propriu, vei invata cum sa fii propriul tau manager, iar castigurile vor depinde strict de performanta ta si de modul in care iti desfasori activitatea.
  • Eficientizarea timpului. Pentru ca nu vei mai fi nevoita sa parcurgi drumul catre studio si inapoi, vei observa ca iti vor ramane cateva ore libere zilnic, pe care le vei putea  petrece dupa bunul plac. Lucrand de acasa, vei scapa de grija drumului, evitand aglomeratia si calatoriile in conditii neplacute. Vei avea mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi si chiar vei putea aloca orele libere studiilor sau hobby-urilor personale.
  • Asistenta din partea echipei noastre. Pentru a ne asigura ca activitatea ta se desfasoara in conditii optime, vei beneficia de training non-stop si asistenta tehnica din partea echipei noastre, in primele 3 luni de activitate. Totodata, iti vom oferi sfaturi care sa te ajute sa achizitionezi echipamentul potrivit, tinand cont de calitatea camerei web, dar si de specificatiile calculatorului si ale conexiunii la Internet.
  • Iti vom face o introducere in lumea videochatului. Daca esti noua in domeniu, vei avea nevoie de o scurta prezentare a activitatii, pentru a intelege mai bine care vor fi responsabilitatile tale, dar si cadrul in care iti vei desfasura activitatea. Ne vom ocupa de crearea cont-urilor pe site-urile de live streaming si iti vom explica toate detaliile legate de utilizarea acestora.
  • Caracterul de confidentialitate. Prin colaborarea cu studioul nostru, vei beneficia de confidentialitate deplina, iar specificul muncii tale nu va fi dezvlauit in cadrul cercului tau de prieteni si cunostinte, atata vreme cat tu nu iti doresti acest lucru. Mai mult decat atat, un beneficiu major al videochatului de acasa il reprezinta intimitatea. Desfasurand munca din confortul propriei tale case, te vei bucura de liniste deplina si intimitate, fara a fi nevoita sa te incadrezi intr-un colectiv.
  • Consultanta in privinta tinutelor alese. Din moment ce vei face videochat de acasa, ai libertatea sa-ti alegeti singura tinutele. Chiar si asa, in acest domeniu aspectul fizic este extrem de important, intrucat poate determina calitatea sesiunilor de videochat, influentand castigurile financiare. Noi te putem ajuta cu sfaturi utile in alegerea hainelor, a machiajului si a coafurii, oferindu-ti detalii despre tendintele de pe piata si cerintele clientilor. Pentru inceput, iti sugeram sa nu optezi pentru un machiaj prea strident si exagerat, sau pentru haine sclipitoare. Cei mai multi barbati apreciaza naturaletea. De asemenea, si atitudinea conteaza! Pentru a dobandi rapid succesul, trebuie sa adopti o atitudine deschisa si pozitiva, sa fii cat mai naturala si originala in comunicarea cu interlocutorul.
  • Te vom ajuta sa-ti amenajezi camera. In timpul sesiunilor de live streaming, este necesar sa creezi o atmosfera  calda, intima si placuta. Astfel, le vei oferi user-ilor o experienta placuta, incurajand o comunicare deschisa. In decorarea si amenajarea spatiului in care vei lucra, vei dori sa tii cont de culori, de lumini, dar si de asezarea elementelor decorative. Iti putem spune ca o camera curata, moderna si spatioasa va fi apreciata de interlocutorii tai.
  • Vei primi comisioane. In functie de calitatea muncii depuse si de performanta pe care o atingi lucrand de acasa, in colaborare cu noi, vei primi comisioane ce variaza intre 80-90% din veniturile realizate. Gestionarea banilor se face intr-un cadru legal, deoarece toate detaliile colaborarii noastre vor fi stipulate intr-un contract semnat de ambele parti.

Echipa BeYou Studio investeste in colaborari de lunga durata

Asadar, daca iti doresti sa faci videochat de acasa, nu ezista sa ne contactezi! Poti fi sigura ca, alaturi de noi, vei avea parte de o colaborare bazata pe profesionalism, seriozitate si flexibilitate.

Pentru ca ne place sa investim in dezvoltarea profesionala a modelelor si dorim ca acestea sa-si atinga cat mai repede obiectivele financiare si profesionale, ne-ar placea sa incheiem colaborari de lunga durata.